Musik av Frank Berger

Publicerat
Hej!

Mitt namn är Frank Berger, ursprungligen hemma från Purmo i Österbotten, men i nuläget bosatt utanför Åbo. Jag jobbar som frilansande musiker. Coronakrisen har drabbat mig som så många andra frilansare. Med ens var alla keikkor avbokade för lång tid framöver.  Men jag är tacksam över att jag genom arbetslöshetsersättning från FPA och genom att leva sparsamt klarar mig. Det vore tufft i dessa dagar att vara frilansare i ett land är vi inte hade fonder eller FPA.

Jag har spelat in denna musikvideo efter att coronakrisen med ens gav mig mycket mera fritid hemma. Det är en egen tonsättning av Mechtild av Magdeburgs (1217-1290) dikt ”A fish cannot drown in water”. Jag skrev den enkom för en internationell vetenskaplig konferens i Åbo i början av mars 2020 där jag medverkade med musik och sång. Texten är översatt till engelska av den amerikanska poeten Jane Hirshfield. Hon har gett mig specialtillstånd att använda hennes översättning.

Jag tipsar om min YouTube -kanal där jag med jämna mellanrum laddar upp videor med musikaliskt innehåll. Mestadels rör det sig om covers i olika genrer, men också egenkomponerat material.

Fortsätt fylla världen med skönhet och konst!

Frank Berger

https://www.youtube.com/channel/UCn5E09OhT_377eMH37TgDHQ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *