Berättarkonst från GLÖD

Publicerat
GLÖD – Österbottens berättarcentrum jobbar med att utveckla muntlig berättarkonst i Österbotten, Finland, Norden, världen, på nätet. GLÖD består av Lina Teir, Ann-Luise Bertell och Jenny Holm.
“Berättelser innehåller så mycket visdom, så mycket sanning om hur det är att vara människa här på jorden. Allas berättelser är helt unika och ändå berättar de om hur mycket vi har gemensamt.” –Ann-Luise Bertell
I denna undantagstid, i social distansering, där vi är begränsade att umgås på annat vis än digitalt vill vi sprida glädje och eftertanke. Genom projektet TRUBBEL delar 12 österbottniska kulturprofiler med sig av sina personliga berättelser om när de har varit i trubbel. Vi vill genom temat ge hopp om en ljusare framtid och förhoppningsvis ett gott skratt.
Berättelserna publiceras på vår YouTube-kanal onsdagar och söndagar fram till 6 maj.
Trailer:

 

Lina Teirs berättelse:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *