Musikvideo av Åsa Sandberg

Publicerat

Jag heter Åsa Sandberg och är född i Kronoby. Jag flyttade till England 1995, men innan dess jobbade jag på Jakobstads Tidning och ett år på FST i Vasa på programmet Kustkanalen. Sen var jag i Finland igen år 2000 till 2001 och hade hand om tidningen Norra Posten.
Jag tycker Undantagskonst är en fenomenal ide och eftersom jag aldrig trott att något sker slumpmässigt och jag alldeles nyss satt upp en video på Youtube av min nyaste sång, så bestämde jag mig för att sända in länken.
Jag har bara skrivit sånger i ett år, men sångtexter betydligt längre tid. Det är inte jag som sjunger på videon, för trots att jag gillar att sjunga så är jag väl medveten om mina begränsningar. Film, video och editering är andra saker jag jobbat med länge. Speciellt editering är en stor favoritsyssla. Sen ett par år så har sångvideos med sångtext blivit lite av en favoritsyssla. Jag har alltid känt att man kan göra mer med dem än vad oftast görs.
Min hemsida är https://as-iam.info/ och på samma hemsida hittas länkar till olika sociala medier.
Jag letar förstås kunder till sånt jag sysslar med. Det jag gärna gör är förstås just videos, men också grafik, ombrytning mm. som hemsidan säger. Eftersom jag är ”krombibo” så kan ja arbejit på svensk å krombidialektn å. Och med sånt jag sysslar med så gör det inget att jag bor i ett annat land. Allt går ju att sända över elektroniskt.
Må så gott och var försiktig i dessa virustider.
Hälsningar
Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *